יום ראשון, 5 בנובמבר 2017

מרק חם לימים הקרים שיבואו....

בס"ד



צהריים טובים חברים, מבקריי בלוג יקרים ואהובים!
והפעם לכבוד הימים שמתיימרים להיות קרים, משתפת אתכם במתכון פשוט וקל להכנה, שאצלי מככב בימי החורף הקרים או כשמישהו מבני הבית מקורר... מצונן... או שסתם בא לו להתפנק....
היום הסטודנט שלי יצא ליום לימודים ואז לקראת הצהריים, התקשר ואמר שהוא בדרך הביתה ואני התפלאתי ושאלתי למה? 

הוא ענה ואמר: "אימא אני עם כאבי גרון ואני חוזר מוקדם לאתנחתא בבית, יש מצב למרק בריאות?"
ואני כמובן נעתרתי ומיד אחר בקשתו מילאתי, אין גבול לשמחה שהייתה לו כשהגיע וגילה שהצלחת החמה, מחכה עבורו, שרק יבוא ויאכל...
ממליצה לכם לנסות את המתכון ,מתכון קל ומהיר להכנה!!!
אפרופו המרק הוגש, נו תגידו אתם איך אפשר בלי שקדי מרק ?


ולכן לכם עליו אני ממליצה באהבה ובו משתפת אתכם בשמחה !!!
לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.

                                  בהצלחה !!!!


מצרכים ל-2-3 סועדים




ורק שתדעו אסם פותחת את חורף 2017 עם חדשנות מוצרית בעולם מרקי התיבול, ומשיקה מהדורות חורף בטעמים חדשים: 
מרק עדשים – לתיבול תבשילים ומרקי עדשים, מג'דרה, נזידים וכו'. 
מרק קטניות פיקנטי – לתיבול מגוון תבשילי קטניות פיקנטיים – מרק מינסטרונה, חרירה, תבשיל צ'ילי פיקנטי, וכן הלאה. 
מרק ירקות שורש – לתיבול קדירות, ירקות, מרקים כתומים ועוד.
מרקי התיבול החדשים מאפשרים תיבול מגוון תבשילים ומרקים טעימים, בהנאה ובקלילות. הטעמים פותחו בהתאמה למגמות קולינריות במטבח הישראלי, ותוך פיתוח מתכונים טעימים לתיבול וגיוון תבשילים חורפיים.
המהדורות מצטרפות לסדרת מרקי התיבול מרכיבים טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל, הכוללת מספר מוצרים ותיקים מרכיבים טבעיים בלבד – מרק עוף אמיתי, מרק בטעם עוף, מרק פטריות ומרק בצל.
בנוסף, אסם משיקה מרקי תיבול עם 33% פחות מכמות הנתרן בשני מוצרי דגל של אבקות המרק לתיבול: 
'מרק עוף אמיתי' ו'מרק בטעם עוף' מרכיבים טבעיים בלבד. 




3-4 שוקיים טריות .



2-3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות



2-3 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות

קישוא גדול קלוף ופרוס

בצל גדול קלוף ותוך לקוביות

בערך כחצי דלורית קלופה וחתוכה לקוביות

עלה של כרפס שטוף היטב

חופן של עלי כוזברה שטופים



2 כפות​ כף אבקת מרק אסם





אופן ההכנה: 






ראשית מרתיחים את השוקיים פעם אחת ואז שופכים את המיים ומרתיחים את השוקיים מחדש וזאת בכדי להסיר את השומן מהמרק.







לאחר מכן להוסיף את כל הירקות ועלי הכרפס הכוסברה ולהביא לרתיחה.




מוסיפים 2 כפות של אבקת מרק מערבבים את הכל ומשאירים על אש בינונית וכשהמרק מוכן יש לפתוח שקית של שקדי מרק ולשפוך מעל המרק בכמות גדולה





וזו הצלחת החמה ,שחיכתה לבואו של החייל שלי ,שרק יבוא ויאכל...


מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger