יום חמישי, 28 בספטמבר 2017

מתכון לתפוחי אדמה קריספיים שילדים אוהבים

בס"ד



ברוכים תהיו בבואכם חברים, כמה כיף שבאתם לבקר בבלוג שלי!
אברך אתכם בנוסף בברכת צהריים טובים, צהריים גדושים באהבת האדם ובהכרת התודה לבורא עולם על השפע הקיים.
את המתכון הבא קיבלתי ממאירה חברתי המדהימה, כשהתקשרתי לאחל לה שנה טובה בדיוק ביום שישי שעבר.
מודה ומתוודה שטרם הכינותי אותו ,אך מתכוונת גם מתכוונת להכין אותו בע"ה לסעודה המפסקת של מחר לפני כניסתו של הצום.
מאחר וההמלצות עליו היו חמות במיוחד והוא גם נראה לי (לפי החומרים שצריך לשים בו) שונה ומיוחד!
יש לציין שהקרדיט לצילום צריך להנתן למאירה חברתי, אך המתכון למאירה נמסר מגיסתה פנינה הנפלאה ...
ככה זה כשנהנים אז משתפים!!!
מתכון פשוט, כמעט כלום עבודה אך הטעם שלו נפלא!

מצרכים ל 4 סועדים:
4 תפוחי אדמה קלופים
כף מיונז
כף פפריקה
מעט מלח
מעט פלפל שחור
שן או שניים של שום כתושים
מעט כורכום
כף שמן



אופן ההכנה:

לקלוף את תפוחי האדמה ולחתוך כל תפוח אדמה 
לאורכו ל-4 חלקים 
לערבב את כל התבלינים המיונז השום והשמן יחדיו
ולאפות בתנור  בחום של 200 מעלות עד שמוכן.


וזו התוצאה שצולמה לפני שהצלחת חוסלה, בהצלחה לכם וגם לי בהכנת המתכון!


                  כתיבה וחתימה טובה חברים !!!

רשומות פופולריות

Google+ Badge