יום ראשון, 27 באוגוסט 2017

מתכון לממולאי בצל ועגבניות....

בס"ד




צהריים טובים וכמה כייף שאתם כאן מבקריי בלוג יקרים!
ביום שישי האחרון החלטתי לפנק את בני ביתי עם ממולאים...
אך הפעם ממולאים שהכנתי מבצל ועגבניות ושיצאו מלאים בריחות ובטעמים נפלאים...
המחמאות מבני הבית היו כל כך מענגות, לכן אני משתפת אתכם כעת במתכון המפורט והמצולם ומאחלת בהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון....




מצרכים:




3 בצלים גדולים קלופים
7 עגבניות מרוקנות מתוכן ושטופות.
2 כפות אבקת מרק אחת לרוטב ואחת למילוי
2-3 כפות שמן
1/4 קילו בשר בקר טחון
1/4 כפית פפריקה
1/4 כפית כמון
1/4 כפית כורכום
כף סוכר חום
כוס אורז
חופן כוסברה קצוצה 
שן שום

אופן ההכנה:




ראשית חורצים חריץ לכל אורך הבצל וחותכים לו את התחתית ואת הראש מפזרים מעט מלח בכל חריץ ולאחר כרבע שעה משרים במיים רותחים כחצי שעה


ואז להפריד את הבצלים אחד אחד....



במקרו מכינים אורז מכוס אורז וכוס ורבע מים וכף שמן ומעט מלח מחממים בקופסא סגורה לכ-10-12 דק'


במקביל מרוקנים את העגבניות מתוכנם ואת התוכן של העגבניות מוסיפים לסיר עם 2 כפות שמן עם שן שום קצוצה כוסברה ורסק עגבניות של יכין בערך חצי קופסא בינונית ותבלינים.


כשהאורז מוכן ויוצא מהמיקרו מוסיפים לו את הבשר טחון הכוסברה הקצוצה והתבלינים ומערבבים הכל וממלאים את העגבניות


מוסיפים מעט מיים ואת העגבניות הממולאות



וכמובן גם הבצלים הממולאים


וזה התבשיל הנפלא עם הריחות והטעמים המיוחדים....




וזו הצלחת שהוגשה לשולחן ממש לפני שחוסלה.... 

רשומות פופולריות

Google+ Badge