יום שלישי, 15 באוגוסט 2017

המלצה על טעמים חדשים בארוחה המשפחתית

בס"ד



ברוכים תהיו בבואכם, חברים צהריים טובים!
בטוחה אני שגם אתם הייתם רוצים להכניס קצת עיניין לארוחה המשפחתית ובטח גם אתם מחפשים את הדרכים להעשיר את ארוחת הערב או כיצד לגוון את הכריך?
או סתם להתפנק כמוני עם נישנושים בסיום של יום...
אז רק שתדעו שבצבר כל הזמן חושבים עלינו הצרכנים, חושבים ומשתדרגים.
 הרשו לי לספר לכם כעת שצבר משיקה את סדרת מאזטים המבוססת על ירקות, עשירה בטעם ובעלת מרקם קרמי וחלק, המזמינה למרוח על פרוסת לחם טרייה ולטרוף בהנאה.
הסדרה כוללת חמישה טעמים ולטובת פיתוחה יצאה צבר, בשיתוף עם השף אבי לוי, למסע בעקבות מקורות הטעם של מטבחי העדות השונים. 
בעזרת מתכונים מסורתיים יצרו סדרה חדשה ומקורית של מאזטים, המצטיינים בטעמים עשירים ומרקם נימוח. 
המאזטים מפתיעים וטעימים בזכות עצמם וגם כתוספת ייחודית, שתשדרג כל ארוחה.
המאזטים החדשים מצטיינים גם בערכים תזונתיים, הודות לעובדה שהם מכילים לפחות 50% ירק ואף יותר. 

כך, לדוגמה, קרם החצילים מכיל 83% חציל קלוי וקרם הסלק מכיל 76% סלק.
חמשת טעמי הסדרה הם בעלי אפיון שונה, בהתאם לשורשי המטבח ממנו נשאבה השראתם:
קרם חצילים- מאופיין בטעמי קלייה עדינים ובתיבול המשלים את טעמי המטבח האלג'יראי.
קרם פלפלים- עם טוויסט פיקנטי- מהמטבח הטריפוליטאי העשיר בטעם וצבע.
קרם ארטישוק- מאזט ייחודי, בהשראת המטבח הטוניסאי, בעל מרקם נימוח שישדרג כל מנה.
קרם סלק- מקורו במטבח המרוקאי, בעל טעמים אופייניים וצבעוניות עזה ומגרה.
קרם עגבניות- בעל טעם מתקתק, המגיע מהמטבח הבלקני, צפוי להיות אהוב במיוחד גם על ילדים.



המרקם והטעם פשוט עושים את העבודה ומשדרגים כל ארוחה ואפילו סתם נישנוש, המאזטים משתלבים בכל ארוחה ומביאים איתם טעמים חדשים ומגוונים לשולחן.

המוצרים כולם טבעוניים ובעלי תו VEGAN FRIENDLY.

בהשגחת הבד"צ של העדה החרדית, למעט קרם הארטישוק שהינו בהשגחת הרבנות הראשית קרית גת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger