יום ראשון, 19 ביוני 2016

סיגר פילו ממולא בבטטה, לצד טחינה לבנה, יאמי כמה שזה טעים ....

בס"ד
















ברוכים תהיו בבואכם חברים!!!





אז אומנם שבועות מאחורינו, אך רק שתדעו חברים, שלכבוד חג השבועות חברת "תומר" הציעה בצק פילו מוכן למילוי ולאפייה – המשווק בטמפרטורת החדר, ללא צורך בהפשרה לפני השימוש







הודות לבצק הפילו של "תומר" לא תצטרכו עוד לזכור להוציא את הבצק מהמקפיא כמה שעות מראש!
הבצק פילו מוכן להכנה ולאפייה, המשווק בטמפרטורת החדר, ולא עוד במקפיא, כך שאין צורך לדאוג להפשירו מבעוד מועד.
הבצק עשוי מקמח ומים בלבד, ללא שמן או מרגרינה, וללא כל חומרים משמרים.
לנוחות השימוש, הבצק מוצע ב-3 צורות לפי המתכון הרצוי: דפי פילו לפאי, דפי בצק פילו לסיגרים, ודפי בצק פילו למילוי – המתאים למגוון מתכונים.
אני הכנתי לערב שישי דפי פילו בצורת סיגר ובצורת קונחיות ממולאים בבטטה ושום ....

לנוחיותכם מצורף כאן המתכון בהצלחה !!!!

מצרכים ל- 8 יחידות:
































דף פילו
2 שיני שום קצוצות
חופן כוסברה
בטטה קטנה מבושלת ומעוכה
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
תרסיס שמן
כפית אבקת מרק פטריות






אופן ההכנה:































משתמשים בדפי הבצק לפי העובי הרצוי, משמנים בעדינות את הבצק במעט שמן או בחמאה נוזלית,































ממלאים במילוי הרצוי (אני מלאתי בבטטה מעוכה בשילוב שיני השום המעוכות והכוסברה הקצוצה מלח ופלפל גרוס)
ומכניסים לתנור בחום של כ-180 מעלות למשך 10 דקות לפחות (בהתאם למתכון שמכינים), עד לקבלת גוון זהוב. 

















זו התוצאה הנפלאה סיגר פילו ממולא בבטטה לצד טחינה לבנה וטעימה...
רק שתדעו גם שאפשר להכין מבצק הפילו מגוון מתכונים מלוחים ומתוקים לשבת ולחג ובכלל לכל השנה, כגון פשטידת פילו במילוי גבינות (בולגרית, קשקבל ועוד), מאפה פילו במילוי תרד וגבינת פטה, שטרודל תפוחי עץ, מאפה פילו במילוי גבינה מתוקה ודובדבנים או צימוקים, מאפה במילוי בשר, סיגרים במילוי בשר או ירקות, עוגיות שוקולד ועוד.
כשנהנים אז משתפים...
ולכן לכם על דפי הפילו של תומר ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger