יום ראשון, 15 במאי 2016

"בואי בואי הברוכה..." חלק מהתבשילים שהוכנו לכבודה של המלכה... ליחצו על התמונה לקבלת המתכון המצולם!!!


בס"ד


חברים שלי טוב שבאתם!!!
נחשו מה? אתם מכירים את ההרגשה של השבת שעומדת בפתח ,
שיש כל כךהרבה התרגשות לקראת בואה ורוצים להכין עוד ועוד מטעמים לכבודה.
בכל אופן אצלי בכל שישי זו ההרגשה אני כל כך מתרגשת לקראת
בואה של המלכה ואני רק רוצה להכין ולפנק לפנק לפנק את המשפחה.
ואתם כבר מכירים את ההרגל שלי, כשאני מרוצה אני משתפת באהבה, כדי שכולם ייהנו.
על כן בחרתי לשתף אתכם הפעם במתכון פרי יצירתי, מתכון
לאפונה עם גזר ועוף, שכיכבו אצלנו על השולחן כחלק מהתבשילים
שהוכנו לכבוד השבת הברוכה,מקווה שגם אתם תהנו ותשתפו.
חברים כדאי לכם לנסות את המתכון ,
מתכון קל ומהיר להכנה!!!

ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה !!!
 לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.

     בהצלחה !!!!

מצרכים ל-5 סועדים:









5 שוקיים טריים ומוכשרים.

בצל גדול פרוס/ קצוץ

2 שיני שום פרוסות

3/4 שקית אפונה וגזר

עלי כרפס לפי הטעם

חופן כוסברה קצוצה

1/4 כוס שמן לטיגון העוף והבצל

1/4 כפית כורכום

1/4 כפית "ראס אל חנות"

כפית פפריקה

2 כפות אבקת מרק עוף

2 כפיות סוכר חום


אופן ההכנה:




תחילה יש  לחמם שמן בסיר ולטגן איתו את השוקיים  
בערך 5 דק' לאחר מכן להוסיף את הבצל השום הכרפס והכוסברה
ולטגן אותם יחד.









להוסיף את התבלינים את הכורכום ,הפפריקה,"ראס אל חנות" אבקת המרק והסוכר החום     






                                             

לפתוח את שקית האפונה והגזר, לשטוף ולסנן להוסיף אותה לסיר לאידוי יחד עם כל שאר החומרים.






להוסיף את עלי הכרפס נתן להוסיף גם כוסברה קצוצה




להוסיף מיים שייכסו את אפונה והעוף לפי הצורך,
ולהמשיך לבשל על אש בינונית למשך כחצי שעה עד 40 דק'.









הרי לכם התוצאה צלחת מפנקת בהחלט,

מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!




רשומות פופולריות

Google+ Badge