יום רביעי, 3 בפברואר 2016

עוגיות סנדוויץ מבצק פריך במילוי שוקולד עם נגיעות תפוז...

בס"ד



     קרדיט לצילום- בר הורביץ

חברים במסגרת ביקורכם בבלוג שלי, שמחה לשתף אתכם במתכון
נפלא לעוגיות סנדוויץ מבצק פריך במילוי שוקולד השחר העולה בשפורפרת עם נגיעות תפוז.
רציתי לפנק את בעלי בעוגיות שיתאימו לקפה של הבוקר לכן שוטטתי באינטרנט ומצאתי מתכון נפלא ומהיר הכנה ...
האתר נקרא:"מתכונים ב-10 דק'"
העוגיות יצאו נהדרות ומבעלי קיבלתי אין ספור מחמאות.
לכן כשמרוצים ממליצים גם לאחרים,
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה !!!
לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.

                בהצלחה !!!!




מצרכים ל-כ-10 עוגיות סנדוויץ 











1 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
2 כפות סוכר
50גר' חמאה בטמפ' החדר(לא מומסת)
1-3 כפות מיים



למילוי 









אופן ההכנה









לחמם את התנור ל180 מעלות ולרפד תבנית בנייר אפייה





























לערבב את הקמח המנופה עם הסוכר
































להוסיף את החמאה והמיים ולערבב הכל לעיסה אחידה





















לרדד את הבצק לבצק דק של כ-5 ס"מ ולקרוץ עיגולים קטניםבעזרת קורץ (אני השתמשתי בפקק של בקבוק סודה סטרים)
ולאפות בתנור לכ-10 דק' עד להזהבה.































כך הן נראות כשהן יוצאות מהתנור ומתקררות






























לאחר שהן מתקררות מזלפים שוקולד שחר בשפרפרת לפי הטעם, אני בחרתי בשוקולד שחר בטעם תפוז


















מורחים ומכסים בעוגיה נוספת...







והרי לכם התוצאה הנפלאה!!!

מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!


רשומות פופולריות

Google+ Badge