יום שני, 18 בינואר 2016

קדרת בשר חמה לימים הקרים...

בס"ד





חברים, זוהי הארוחה שאכלו בני ביתי בצהריי יום שישי...
ותשאלו האם היה להם טעים? אז אספר שהתוצאות מדברות בעד עצמן, הצלחות נשארו ריקות ולכם נותר רק לשאר את התשובות...
אז הפעם אשתף אתכם במתכון הנפלא להכנת קדרת הבשר,

שהוגשה על מצע של סקיני פסטה טעימה....

הקדרה הוכנה עם שמן הזית של סבא חביב ותרשו לי להמליץ לכם באהבה על שמן יחודי  זה המשלב מספר זני זיתים. 
"השמן של המשפחה" מבית הבד- "סבא חביב" – הינו כתית מעולה בכבישה קרה, 0.5% , מגיע בבקבוק זכוכית פרימיום , 750 מ"ל במהדורה מוגבלת  ומתאים לבישול חם ולתיבול קר.




את השמן של המשפחה ניתן להשיג בחנות המפעל בקיבוץ פרוד, ברשת לגעת באוכל, עדן טבע מרקט, סניפי השוק של יינות ביתן ובהזמנה בשירות "סבא חביב עד הבית" (הספקה עד 72 שעות עלות של 20 ש"ח)-בטלפון- 046991888 או באתר
http://www.sabahabib.com

בנוסף "סבא חביב" מבטיח בילוי חוויתי וסדנאות מרתקות לקהל הרחב
בכל ימות השנה מתקיימות סדנאות וביקורים במרכז המבקרים הפתוח לקהל הרחב בקיבוץ פרוד 
ילדים ומבוגרים כאחד- בחינם במהלך כל סופי השבוע ובתיאום מראש.
סבא חביב- בית בד בוטיק גלילי איכותי 052-8061144.



מעבר לכך לפני שאשתף אתכם במתכון אספר לכם על המצע  שעליו הוגשה הקדרה מדובר על סקיני פסטה מבית "אברהמסון"





הסקיני פסטה מיוצרת משורש צמח הקונג’אק  הגורם לתחושה של שובע. 
היא נטולת סוכר, גלוטן, חלבון ושומן ומכילה רק מעט פחמימות עם ערך גליקמי נמוך במיוחד.היא אידיאלית לנמנעים מגלוטן וסוכר, לשומרי דיאטה, צמחונים וטבעונים.



הסקיני פסטה מגיעה ב-3 צורות, צורת נודלס, צורת אורז וצורת ספגטי והיא עוברת בישול ראשוני ומוכנה לאכילה ב-2 דק' ומתאימה גם לאכילה כתוספת לבשר,עוף, דג ואף כמנה אחרונה.
הסקיני פסטה מגיעה במארז שניתן לרכוש אותו בסופר פארם  וניתן לרכוש אותה גם באתר סקיני פסטה ובנוסף ניתן למצוא באתר גם מתכונים נפלאים.
לכן כשמרוצים ממליצים גם לאחרים...

וכעת למתכון,  לנוחיותכם מצורפות כאן התמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.

בהצלחה !!!!



מצרכים לקדירת הבשר... לכמות של 4 סועדים



1/4 כוס שמן זית (אני השתמשתי בשמן של סבא חביב) 
3שיני שום קלופות ופרוסות
קילו בשר כתף חתוך לחתיכות בינוניות
כף קמח (לא חובה אפשר להוריד)
8 תפוחי אדמה קטנים
2 כוסות מים חמים
כף גדושה רסק
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
א. מרק

אופן ההכנה:




תחילה נטגן את הבשר עם שמן הזית



















לאחר מכן נוציא את הבשר המטוגן לצלחת





ונטגן עם השמן שבסיר את השום והקמח תוך ערבוב עד שהכל נמס















לשים את הבשר מעל לערבב מים רסק סוכר ותבלינים לצקת מעל ולבשל מכוסה למחצה על בינונית כשעתיים וחצי, מידי פעם להוסיף נוזלים.













לקלוף את התפוחי אדמה הקטנים להוסיף לסיר עם קצת מים לכסות למחצה ולבשל עד שהכל רך.



והרי לכם התוצאה תבשיל טעים של בשר ותפוחי אדמה שאותו הגשתי

על מצע של סקיני פסטה, פתחתי שקית של סקיני סיננתי מהמיים

שטפתי במים חמים ושוב סיננתי והכנסתי לבישול  של כ-2 דק' 

במיקרוגל... הפסטה ספחה מיד את הטעמים והשתלבה נהדר עם 

הבשר


וזו הצלחת לפני שחוסלה...

מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון!!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger