יום שני, 2 בנובמבר 2015

המתכון המצולם לתבשיל קציצות, מה זה טעימות... " יא וורדי איזה קציצות"

בס"ד






צהריים טובים לכם מבקריי בלוג יקרים!!!
הפעם מחליטה לשתף אתכם במתכון מושלם , לתבשיל קציצות עם תפו"א 
בטעם של פעם...
התבשיל  נחל הצלחה גורפת בביתי היום בארוחת הצהריים,
הצלחות התרוקנו בשניות וכולם ממש ליקקו את אצבעות.
חברים כדאי לכם לנסות את המתכון ,
מתכון קל ומהיר להכנה!!!
 ולכן לכם אני ממליצה באהבה ואתכם משתפת בשמחה !!!
 לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.

     בהצלחה !!!!



החומרים 








החומריםלהכנת הקציצות 
חצי ק"ג בשר בקר טחון 
כף אבקת מרק
1/4 כפית פפריקה
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית כמון
בצל מגורד
חופן כוסברה קצוצה
כוס פירורי לחם

החומריםלהכנת הרוטב
3-4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
בצל גדול פרוס לפרוסות
חופן כוסברה קצוצה
 1/4 כוס שמן זית 
קופסאת רסק עגבניות קטנה של יכין
2 כפות סוכר חום
2 כפות אבקת מרק
1/4 כפית פפריקה
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית כמון
חופן כוסברה קצוצה
ומיים בגובה שמכסה את התבשיל.

אופן הכנת הקציצות :










תחילה יש לערבב את הבשר הטחון עם הבצל הקצוץ
וחופן הכוסברה הקצוצה.









לאחר מכן להוסיף את התבלינים פירורי הלחם 








לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה









ואז ליצור כדורי קציצות ולהניח בצד.

אופן הכנת הרוטב 








לטגן בצל עם שמן הזית ולהוסיף את קוביות תפו"א
להוסיף גם את הסוכרהחום  ואת שאר התבלינים









להוסיף את רסק העגבניות ,








להוסיף מיים עד לכיסוי התבשיל 








ואז להוסיף את הקציצות שהמתינו להן בצד בנחת
ולבשל על אש בינונית כחצי שעה








והרי לכם התבשיל המשובח רגע לפני שחוסל 








וזה הרגע שאחרי והרי אמרתי לכם הילדים ממש אהבו ואת הצלחות פשוט  ליקקו !!!
 ולכם חברים, מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!

רשומות פופולריות

Google+ Badge